buy herbal max gun power canada pharmacy advair online order imdur (isosorbide) online order buy cheap carafate online buy cheap hyzaar (12,5 mg) bactrim (trimethoprim) buy online india

ABOUT US

Hela 75% av alla kvinnor lider nån gång i livet av underlivsbesvär. Hela 75%! Trots detta är det något som få vågar prata om och tabut ligger som en tung, våt filt över ämnet. Det här vill vi råda bot på! Det är dags att riva ner tabut och börja prata om underlivet, menscykeln, sex och kvinnokroppen.

Din rätt till ett friskt och njutbart underliv börjar med kunskap! Därför har vi samlat fakta, information, tips & trix och annat intressant på FITTLIFE.se. Ingen ska behöva lida av underlivsbesvär i sin ensamhet och tillsammans ser vi till att få vi ner statistiken!

Vi som startat FITTLIFE led själva av underlivsbesvär i många, många år. År av tårar, lidande, stress och ångest. Till slut lyckades vi råda bot på besvären. Den långa och smärtsamma resan önskar vi ingen annan.

Nyckeln är att börja prata om underlivet på ett öppet och naturligt sätt. Därför har vi skapat Facebook gruppen ”FITTLIFE – Underliv & hälsa”. Hit kan alla kvinnor, i alla åldrar, vända sig och få det stöd som man behöver. I gruppen utbyts erfarenheter, tips & trix mm. Välkommen att bli en del av vårt community som har flera tusen medlemmar! Du hittar oss på Facebook.

Allt liv kommer från vårt fantastiska underliv – låt oss återta den status som den förtjänar!
QUEEN V back on the throne!

FITTLIFE’s vision:

  • Ingen kvinna ska lida av underlivsbesvär pga okunskap eller att man inte vågar prata om sina problem och därmed inte söker adekvat vård.
  • Alla ska kunna prata om underlivsbesvär utan att känna skam eller liknande negativa känslor, det rådande tabut ska vara borta.
  • FITTLIFE ska bli en internationell aktör som ger kvinnor lättillgänglig information och kunskap om deras kroppar och därigenom minska lidande och ohälsa i världen.
  • FITTLIFE ska bli ett kraftfullt och starkt community där kvinnor möts för att samtala och stödja varandra i frågor som rör underlivet, menscykeln, sex och kvinnokroppen.

Have a ”fabulous fittlife”!

//Susanne & Sophie

KONTAKT: maila oss gärna på fittlife.se@gmail.com